FIZIO KEVO – dr. med. ŽELJKO KEVO | Fizikalni I Manualni Tretmani Kralježnice, Dekompresija Kralježnice, Elektro Procedure I UZV, Fango | SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA

FIZIO KEVO – dr. med. ŽELJKO KEVO
Fizikalni I Manualni Tretmani Kralježnice, Dekompresija Kralježnice
Elektro Procedure I UZV, Fango
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA

 

FIZIO KEVO – dr. med. ŽELJKO KEVO Fizikalni I Manualni Tretmani Kralježnice, Dekompresija Kralježnice, Elektro Procedure I UZV, Fango SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJAOzljede kralježnice danas su toliko česte da gotovo i nema osobe koju nekad nisu boljela leđa ili vrat.
Razlozi su različiti, ali specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije s dugogodišnjim iskustvom, dr. med. Željko Kevo, ističe dva najčešća.

Prvi je sjedilački način života koji je odlika naše civilizacije već od djetinjstva ili je takva profesija da zahtjeva sjedenje tijekom radnog vijeka.
Drugi je razlog stalno opterećenje kralježnice teškim fizičkim poslovima zbog čega se sustav troši.

FIZIO KEVO – dr. med. ŽELJKO KEVO – Specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije vrši specijalističke preglede kao što je uklanjanje tegoba kralježnice, sportske ozljede i druge fizikalne procedure.


MANUALNI TRETMANI

Manualni tretmani primjenjuju različite tehnike kojima se pomoću mobilizacije i manipulacije rukama uklanja akutna ili kronična bol kralježnice.Ako se provodi na vrijeme i od strane stručne osobe izbjegava se potreba za operacijom , te omogućuje potpuni oporavak i radna sposobnost.

FIZIKALNI TRETMANI
FANGO

primjena ljekovitog mineralnog blata koje dugo zadržava toplinu , pokazuje posebno dobre rezultate u tretmanu kroničnih bolnih stanja kralježnice i degenerativnih promjena zglobova.

DEKOMPRESIJA KRALJEŽNICE

je neoperativni tretman kojim se oslobada priklješteni živac kod diskus hermije , a učinkovit je i kod kroničnih bolova vratne i lumbalne kražnice.

ELEKTRO PROCEDURE I UZV

sastoje se u primjeni električne struje , različitog oblika i frekvencije u svrhu smanjenja boli , za stimulaciju mišića i živaca.UZV koristimo za dubinsku masažu i zagrijavanje tkiva , razbijanje miogeloza,kod bolnog ramena i teniskog lakta ,te kod oštećenja hrskavice u koljenu.


Naše dugogodišnje iskustvo na području fizikalne medicine i rehabilitacije, te naši vjerni klijenti su sam pokazatelj naše kvalitete usluge.

Za kvalitetnu rehabilitaciju i oporavak od ozljede kontaktirajte naš stručni tim putem telefona i dogovorite termin za pregled.
FIZIO KEVO – dr. med. ŽELJKO KEVO | Fizikalni I Manualni Tretmani Kralježnice, Dekompresija Kralježnice, Elektro Procedure I UZV, Fango | SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJAFIZIO KEVO – dr. med. ŽELJKO KEVO
Fizikalni I Manualni Tretmani Kralježnice, Dekompresija Kralježnice
Elektro Procedure I UZV, Fango
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA

FIZIO KEVO
Kontakt osoba: dr. med. ŽELJKO KEVO – Specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije
Adresa: Mažuranićevo šetalište 73, 21000 Split
Telefon: 021 586 676
Mobitel: 091 585 9604
E-mail: zeljkokevo1@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/kevozeljko/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *