KONOBA TRATTORIA BAJAMONT | Dalmatinska Kuhinja, Riblji Specijaliteti, Riblja Pašticada, Brudet, Gregada | DIOKLECIJANOVA PALAČA | SPLIT

KONOBA TRATTORIA BAJAMONT | Dalmatinska Kuhinja, Riblji Specijaliteti, Riblja Pašticada, Brudet, Gregada | DIOKLECIJANOVA PALAČA | SPLIT

DALMATINSKA KUHINJA | RIBLJI SPECIJALITETI
KONOBA Trattoria Bajamont poznata je po svojoj ponudi ribljih jela i ribljih specijaliteta.
Kod nas gosti rijetko naručuju meso, a najradije naručuju Pržene girice, Gavuni, Srdele, Lignje, Riblji specijaliteti, Riblja pašticada, Brudet od ribe, Gregada

GREGADA
Gregada je ustvari staro ribarsko jelo. Radi se od bijele ribe i to onih komada koji su manji i nisu pogodni za filetiranje ili gradele ili neki drugi način. Recimo, zgodne su male škarpine, kokoti, pišmoli, arbunčići itd.

SVJEŽA RIBA
KONOBA TRATTORIA BAJAMONT svojim gostima servira ono što se svježe ujutro kupi na ribarnici.
Ne posjedujemo zamrzivač jer za to nemamo ni potrebe. Vla­snik osobno sva­ki ra­dni dan za­po­či­nje obi­la­skom “peška­ri­je” i “pa­za­ra”.
Ne zna se una­pri­jed što će se taj dan ku­ha­ti jer je­lo­vnik ovi­si o ri­ba­ri­ma, o vre­men­skim pri­li­ka­ma i ne­pri­li­ka­ma te o do­bu go­di­ne.

PRISTUPAČNOST, GOSTOLJUBLJIVOST I IZUZETNA LOKACIJA
Pristupačno i gostoljubljivo osoblje na raspolaganju je za sve upite oko izbora s jelovnika uz razumijevanje sa svim gostima iz EU.
Pogodnosti su predivna terasa, blizina parkinga i isključivo svježe namirnice, wi-fi, klima, spoj dalmatinskog i modernog stila, te pristupačne cijene i izuzetna lokacija.

KONOBA TRATTORIA BAJAMONT
Kontakt osoba: Marija Subašić
Adresa: Bajamontijeva 3, 21000 Split
Tel: +385 21 355 356
Mob: +385 99 2294 669
Email: marisasu8@gmail.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Trattoria-Bajamont-Bivša-Dva-bračanina/