Restaurant RIVA – TROGIR | Restoran, Pizzeria, Mesni Specijaliteti, Riblji Specijaliteti, Carpaccio Od Govedine, Carpaccio Od Bijele Ribe, Losos, Tunjevina, Pačja Prsa | TROGIR – CENTAR

Restaurant RIVA – TROGIR | Restoran, Pizzeria, Mesni Specijaliteti, Riblji Specijaliteti, Carpaccio Od Govedine, Carpaccio Od Bijele Ribe, Losos, Tunjevina, Pačja Prsa, Rižoto, Odresci, Domaća Tjestenina, Vrhunski Pršut | TROGIR – CENTAR 

Samo malo lijevo od gradskih vrata pa sve niz trogirsku rivu nalazi se restoran -pizzeria  Riva.

Iz ponude se posebno izdvajaju razni Mesni Specijaliteti, Riblji Specijaliteti, Carpaccio Od Govedine, Carpaccio Od Bijele Ribe, Losos, Tunjevina, Pačja Prsa …

Od konca travnja pa sve do studenog  Pizzaria Riva omogućuje vam užitak u Mediteranskim okusima u opuštajućoj  obiteljskoj atmosferi.
Naša strast za kuhanjem je golema i ništa nas ne može oduševiti više od promišljanja o novom jelovniku, pronalaženju pravog koncepta, potragom za boljim sastojcima, usavršavanjem  recepata i stvaranja pravog scenarija za posluživanje hrane.
Eto tako je Restoran-Pizzeria Riva rođena !

Restoran- Pizzeria Riva nudi velik izbor pizza, carpaccia,  finih salata,  jela od domaće tjestenine, rižota, sočne odreske,  hamburger, riblja jela i neodoljive deserte.

“Ovdje ništa nije prepušteno slučaju” a upotrebljavamo najbolje sastojke kao što su mozzarela, odležano meso, najfinije brašno iz slavonskih ravnica, vrhunski pršut, organsko povrće i svježu ribu.

Savršena lokacija restorana je još jedna od naših prednosti. Nalazimo se u samom centru na trogirskoj rivi i dok sjedite i uživate za svojim stolom imate fantastičan panoramski pogled na luksuzne jahte kojih u ljetnim mjesecima ne nedostaje.

DOBRODOŠLI U RESTAURANT RIVA – TROGIR – CENTAR

RESTAURANT RIVA – TROGIR – CENTAR
Adresa: OBALA BANA BERISLAVIĆA 15, 21220 Trogir
Kontakt osoba: Miro Medved
Mob: 091 582 59 31
Web: http://restaurant-riva.net/
E-mail: riva.trogir@gmail.com
Tripadvisor: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Riva-Trogir.html
Facebook: https://www.facebook.com/restaurantRiva/